service & underhåll av storkök

På samma sätt som du lämnar in bilen på service behöver ditt storkök få lite kärlek och omtanke med jämna mellanrum. Förebyggande underhåll förlänger kökets livslängd och minskar antalet akuta lagningstillfällen och driftstopp. Vårt förmånliga serviceavtal ger dig service och underhåll på årlig basis, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig – som att laga riktigt god mat! 

Service och underhåll storkök

Serviceavtal för ditt storkök

Vi erbjuder alla våra kunder ett förmånligt serviceavtal som innebär att vi regelbundet kommer ut och servar, besiktigar och reparerar ditt storkök. Antalet servicetillfällen anpassas efter storleken på köket, men i regel besöker vi dig minst en gång om året. Våra certifierade tekniker använder sig av en checklista som påminner om bilverkstadens besiktningsprotokoll. De går noggrant igenom kökets alla delar och noterar anmärkningar på sådant som börjar bli slitet eller behöver bytas ut. Efter servicetillfället tar vi fram ett kostnadsförslag till dig. Vårt serviceavtal är ett smart sätt att ge ditt kök ett längre liv. Det är tryggt, kostnadseffektivt och miljövänligt!

Service och underhåll storkök

Förebyggande underhåll ger tjockare plånbok

Det finns sådant som aldrig slår fel. Som när packningen till diskmaskinen går sönder. Det är sällan en måndagseftermiddag. Nej, den spricker på lördagskvällen, när ni redan har fullt upp med att ge den fullsatta restaurangens gäster bästa möjliga service. Och det är precis därför som det är av största vikt att regelbundet serva maskinerna i ditt storkök.

Auktoriserad servicepartner för Electrolux

Genom förebyggande underhåll sparar du både tid, pengar och ditt glada humör. Antalet driftstopp minskar och du slipper ringa efter akut hjälp när krisen redan är ett faktum. Vi på EMP Storkök är auktoriserad servicepartner för Electrolux produkter i södra Sverige. Det ger oss kunskapen, erfarenheten och den tekniska kompetensen som krävs för att serva och laga storkök på ett snabbt, smidigt och korrekt sätt. Våra certifierade tekniker utbildas kontinuerligt av Electrolux för att garantera dig bästa möjliga service. Och givetvis lämnar vi köket snyggt och prydligt när vi är klara.

VÅRT ERBJUDANDE

FAST PRIS

på förebyggande underhåll.

AVTALSPRIS

för löpande serviceuppdrag.
Avtalskunder prioriteras alltid.

SERVICE

enligt vår checklista.

STATUSBEDÖMNING

med kostnadsförslag vid behov av reparation eller ny produkt.

UPPDATERING

av maskinförteckningar.

JOUR

för snabb service och reparation.

KONTAKT

MALMÖ Stenbärsgatan 4  •  212 31  •  040 - 22 11 33
HELSINGBORG Vasatorpsvägen 1  •  254 57  •  042 - 450 71 50
ÄNGELHOLM Box 1087, 262 22 • Lärkgatan 5A, 262 32  •  0431 - 44 58 70
KRISTIANSTAD Industrigatan 50  •  291 36  •  044 - 781 87 70
JÖNKÖPING Fordonsvägen 17  •  553 02  •  036 - 777 93 30
VÄXJÖ 0470 - 76 48 70

EMP STORKÖK AB

EMP Storkök är ett av sex företag i Sverige som är auktoriserad Excellencepartner till Electrolux Professional. Vi är experter på att förbättra våra kunders verksamheter och är verksamma i Skåne, Blekinge, Kronoberg, Jönköping och Kalmar län.

Electrolux storkök

Anmälan nyhetsbrev

*Jag godkänner EMP Storköks personuppgiftspolicy