PROJEKTERING AV STORKÖK

Vid projektering av storkök är det mycket att tänka på. Hur skapar vi ett kök som effektiviserar arbetet för alla som arbetar där? Vi ställer frågor, lyssnar på dina svar och delar med oss av vår kunskap om storkök. Hos oss får du hjälp oavsett vilka behov du har, från renovering till nybyggnation.

ENERGISNÅLA STORKÖK FÖR ENERGIFYLLDA ARBETSPLATSER

Vi är både konsult och entreprenör. Det betyder att vi hjälper dig hela vägen från idé till idealt storkök. Vid projektering av storkök börjar vi alltid på ett vitt papper där vi tillsammans reder ut och analyserar dina behov och önskemål innan vi tar fram ett första förslag. Det finns ingen universell lösning och därför är samarbetet viktigt för oss. Vi träffar gärna kökschefen och resten av medarbetarna för att hitta den bästa, smidigaste och mest hållbara lösningen för ditt storkök.

Våra experter har lång erfarenhet av att rita storkök som inte bara är snygga, utan också smarta. Med ett genomtänkt flöde skapar vi ett kök som är enkelt att använda, där varje yta är dimensionerad efter dina behov och rutiner. Vi ser till att ditt nya storkök möter alla arbetsmiljöregler och lagkrav med god marginal. Och givetvis väljer vi högkvalitativa, miljövänliga och energisnåla maskiner som är snälla mot både plånboken och planeten. När du är nöjd med vårt förslag tar vi fram färdiga ritningar och gränsdragningsunderlag för el, VS och ventilation. Sedan är det dags att göra köksdrömmen till verklighet!

kravspecifikation

BEHOVSANALYS

RITNINGAR

Z

RAMHANDLINGAR

projektering storkok

ECO-DESIGNADE STORKÖK

Det ska vara roligt att jobba i våra storkök! För oss innebär det att alla köken som vi ritar ska vara ergonomiska, snygga, miljövänliga och inte ta tre timmar att städa efter stängning. Vi räknar stegen mellan kylskåp och arbetsbänk och monterar rostfria bänkar på en höjd som inte sliter på din rygg. Alla våra kök byggs i moduler med rena linjer för att skapa en estetiskt tilltalande lösning som dessutom är enkel att hålla ren. Som Excellence-partner till Electrolux erbjuder vi ett komplett sortiment med miljövänliga och energieffektiva produkter av högsta kvalitet.

TRE SKÄL ATT VÄLJA EMP STORKÖK

VI ÄLSKAR STORKÖK

Det är faktiskt så enkelt. Vi tycker att det är riktigt roligt att projektera, montera och underhålla storkök. Med ett leende på läpparna tar vi oss an dina utmaningar, oavsett hur stort eller litet ditt kök är.

VI ARBETAR HÅLLBART

Våra miljövänliga lösningar är snälla mot planeten, plånboken och personalen. Vi jobbar med Electrolux Green Spirit: innovativa lösningar som hjälper dig minska energiförbrukningen och öka livslängden på alla produkter i ditt storkök.

VI GER DIG EN HELHETSLÖSNING

Som din trogna och engagerade partner hjälper vi dig hela vägen från idé till färdigt kök. Från ritning och installation, till utbildning, support och service. Med kontor i Skåne, Blekinge och Småland finns vi alltid nära dig.

Malmö Live valde EMP Storkök som sin helhetsleverantör av kök på hela tre våningar. Som pricken över i fick vi bygga den populära skybaren på 25:e våningen!

När Helsingborgs IF:s arena Nya Olympia växte fram på anrik mark fick vi på EMP Storkök förmånen att leverera både barer och kök i nära samarbete med projektledning och krögare.

I Orangeriet på omtyckta och historiska Norrvikens Trädgårdar i Båstad lagas mat med stor noggrannhet och kreativitet. Det var också ledorden när EMP Storkök ritade och installerade Orangeriets nya storkök.

KONTAKT

MALMÖ Stenbärsgatan 4  •  212 31  •  040 - 22 11 33
HELSINGBORG Vasatorpsvägen 1  •  254 57  •  042 - 450 71 50
ÄNGELHOLM Box 1087, 262 22 • Lärkgatan 5A, 262 32  •  0431 - 44 58 70
KRISTIANSTAD Industrigatan 50  •  291 36  •  044 - 781 87 70
JÖNKÖPING Fordonsvägen 17  •  553 02  •  036 - 777 93 30
VÄXJÖ 0470 - 76 48 70

EMP STORKÖK AB

EMP Storkök är ett av sex företag i Sverige som är auktoriserad Excellencepartner till Electrolux Professional. Vi är experter på att förbättra våra kunders verksamheter och är verksamma i Skåne, Blekinge, Kronoberg, Jönköping och Kalmar län.

Electrolux storkök

Anmälan nyhetsbrev

*Jag godkänner EMP Storköks personuppgiftspolicy