Om oss

Affärsidé

EMP Storkök marknadsför varor och tjänster inom affärsområdet Restaurang & Storkök.

Genom lång erfarenhet och hög kompetens erbjuder vi behovsanalys, projektering, leverans, montering, utbildning samt service & underhåll.

Vi är specialister på att förbättra våra kunders verksamheter och i samarbete med marknadens främsta leverantörer erbjuder vi alltid en funktion. 

Genom affärsmässighet, yrkesstolthet och ett personligt engagemang är vår vision att vara det naturliga valet av leverantör för restaurangutrustning.

Verksamhetsområde

EMP Storkök verkar både som storkökskonsult och leverantör av restaurang & storköksutrustning inom segmenten; Restauranger, Hotell, Sjukhus, Skolor, Förskolor, Äldreboende, Företags-restauranger, Konferensanläggningar, Fast-food restauranger, samt Pubar & barer.

Serviceorganisationen

Vi är auktoriserade servicepartner och våra tekniker är certifierade och utbildas kontinuerligt. Vi erbjuder installation, reparation samt statusbedömning & förebyggande underhåll.

Nyheter direkt
Aktuellt
EMP Storkök förvärvar TT Storkök Förvärvet är en del av EMP Storköks tillväxt-strategi och stärker företagets marknadsposition där vi redan är en av de ledande storköksleverantörerna i södra Sverige. Genom förvärvet expanderar EMP Storkök sitt erbjudande geografiskt med kontor i Jönköping och Växjö.
Vi tipsar om
Electrolux nya huvdiskmaskin GREEN & CLEAN Electrolux Professional lanserar en ny generation Green & Clean huvdiskmaskiner...
Fritering med varmluft
i air-o-steam®

Förtäringen av mättat fett, transfetter och kolesterol i livsmedel ökar det lätta lipoproteinet (LDL) eller nivåer av “dåligt” kolesterol vilket ökar risken för kranskärlssjukdomar...
Vårt engagemang

EMP Storkök har sedan flera år tillbaks ett engagemang genom WWF. Vi är också mycket stolt exklusive auktoriserad partner till Electrolux.

KONTAKT

Malmö
Stenyxegatan 21 B
213 76 Malmö
Tel. 040 - 22 11 33


Helsingborg
Vasatorpsvägen 1
254 57 Helsingborg
Tel. 042 - 450 71 50


Ängelholm
Lärkgatan 5A
262 32 Ängelholm
Tel. 0431 - 44 58 70


Kristianstad
Industrigatan 50
291 36 Kristianstad
Tel. 044 - 781 87 70


Jönköping
Fordonsvägen 17
553 02 Jönköping
Tel. 036-16 48 70
Växjö
Tel. 0470-76 48 70
Våra försäljningsvillkor
Kontakta oss
Service
Hitta till oss