Electrolux nya huvdiskmaskin

GREEN & CLEAN

Electrolux Professional lanserar en ny generation Green & Clean huvdiskmaskiner som bekräftar bäst i klassen prestanda med fokus på låg miljöpåverkan, enkelt handhavande, låg driftskostnad och skinande rent resultat.

GREEN & CLEAN - ALLTID MED NÅGOT EXTRA

Electrolux har lång erfarenhet av att utveckla diskmaskiner och är idag en ledande tillverkare av professionella diskmaskiner för restaurang- och storkök. På Electrolux är vi vana vid att lyssna till våra kunder, förutse deras behov och tillmötesgå deras önskemål.

 

GREEN - LÅG MILJÖPÅVERKAN OCH LÅGA DRIFTSKOSTNADER

  • Electrolux Green & Clean huvdiskmaskin ger årliga besparingar (upp till 9 360kr**) på vatten, energi, disk- och sköljmedelsförbrukning.
  • Vattenbesparingar: endast 2 lit. vatten/cykel behövs vid slutsköljning.
  • Besparingar av disk- och sköljmedel: avsevärt mindre kvantiteter behövs jämfört med tidigare modeller.

Energibesparingar: ESD – Energy Saving Device (maskinen använder den alstrade ångan till att förvärma inkommande vatten) och ZERO LIME Device (automatisk avkalkningscykel för kalkfria komponenter) ger lägre energikonsumtion och driftskostnader (upp till 33 % lägre).

 

CLEAN - UNIKA LÖSNINGAR FÖR BÄSTA DISKRESULTAT

  • Diskcykel: Filtreringssystemet CLEAR BLUE garanterar högsta renhetsstandard, håller diskvattnet fritt från matrester och förbättrar därmed diskmedlets effektivitet för optimalt diskresultat.
  • Skölcykel: Bästa möjliga sköljresultat vid varje disk garanteras av den atmosfäriska genomströmmaren som ger konstant temperatur och vattentryck, oavsett förhållande på inkommande vatten. Detta säkerställer en hög sköljkvalitet.

 

SAFE - GARANTERAT RENT RESULTAT

Garanterat rent resultat med Electrolux Wash Safe Control. Sköljresultatet garanteras med Safe Control som säkerställer en konstant sköljtemperatur på 84° C och den atmosfäriska genomströmmaren som levererar jämt vattentryck till maskinen oberoende av inkommande vattentryck i ledningen.

 

EASY - ERGONOMI OCH ENKELHET MED ANVÄNDAREN I FOKUS

Green & Clean är utvecklad för användaren. Vare sig maskinen installeras som hörninstallation eller i linje är den lätt att handha. Detta tack vare kontrollpanelens ergonomiskt vinklade placering som säkerställer bekväm åtkomst och maximal synlighet. Den inbyggda LED-displayen (automatiska modeller) på maskinens övre del kan ses på avstånd och möjliggör bekväm övervakning av driftsstatus. Väl isolerade delar ger en mycket tyst drift och ergonomiskt anpassade lösningar gör maskinen enkel att sköta, rengöra, installera och utföra service på.

 

(*) Electrolux nya huvdiskmaskiner har fått ETL hygiengodkännande och överensstämmer med NSF hygienstandarder (NSF/ANSI 3, paragraf 7.1) vid användning i driftsläge ETL.S. I driftsläge hög produktivitet uppfyller serien standarden DIN 10512.

(**) Kostnadsbesparingar har beräknats av Electrolux Professional LAB vilket är certifierat av IMQ och INTERTEX. Jämförelser har gjorts mellan en Green och Clean huvdiskmaskin och en ekvivalent konventionell maskin som använder 3 l/cykel vid sköljning. 100 cykler/dag, 300 arbetsdagar/år och inloppsvatten vid 10°C.

 
Nyheter direkt
Aktuellt
Den första november tillträdde Patrik Linné som VD för EMP Storkök AB. Några av hans uppgifter blir att utifrån EMP Storköks tillväxtstrategi stärka kund-upplevelsen och att fortsätta utveckla arbetet mot att bli marknadens attraktivaste arbetsgivare. Läs mer......
Vi tipsar om
DISKA EN KORG MED BARA ETT GLAS VATTEN >>>>>>>>>>>>>> Du kan spara 27 200 SEK/ÅR* när du diskar efter 500 måltider under rusningstid, två gånger om dagen Ett glas vatten är allt som behövs för att avlägsna allt diskmedel och hygienisera en korg med nya green & clean tunneldiskmaskin. Läs mer ......
KYLA I TOPPKLASS >>>>>>>>> Mer kapacitet och bäst i klassen på energieffektivitet. Med ecostore kan du spara upp till 80% på din elräkning*. Electrolux Professionals ecostore HP i energiklass A möter kraven för den högsta klassen i den obligatoriska energimärkningen för professionella kyl- och frysskåp. ecostore, en mästare på hållbarhet och besparing. Läs mer .......
Vårt engagemang

EMP Storkök har sedan flera år tillbaks ett engagemang genom WWF. Vi är också mycket stolt exklusive auktoriserad partner till Electrolux.

KONTAKT

Malmö
Stenbärsgatan 4
212 31 Malmö
Tel. 040 - 22 11 33


Helsingborg
Vasatorpsvägen 1
254 57 Helsingborg
Tel. 042 - 450 71 50


Ängelholm
Lärkgatan 5A
262 32 Ängelholm
Tel. 0431 - 44 58 70


Kristianstad
Industrigatan 50
291 36 Kristianstad
Tel. 044 - 781 87 70


Jönköping
Fordonsvägen 17
553 02 Jönköping
Tel. 036-16 48 70
Växjö
Tel. 0470-76 48 70
Våra försäljningsvillkor
Kontakta oss
Service
Hitta till oss