Vi expanderar och söker servicetekniker inom specialområdet Storkök i Jönköping

EMP Storkök AB är ett sälj– och servicebolag som är auktoriserad Excellence Partner till Electrolux Professional för försäljning och service av professionell utrustning till restaurang och storkök i Skåne. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning som omfattas av allt från projektering, försäljning och installation till service och förebyggande underhåll.

Dina arbetsuppgifter är i huvudsak:
• Akutservice och underhåll av restaurang & storköksprodukter ute hos kunden
• Att på ett engagerat sätt fungera som ambassadör hos våra kunder
• Att på ett professionellt sätt serva produkter under hela livscykeln och vårda våra kundrelationer

Vi tror att du är social, öppen och har ett stort intresse för att bygga och underhålla både interna och externa relationer. Som person är du ansvarstagande, kreativ, energisk, resultatinriktad och kan hantera många kontakter och ärende på samma gång. Du kan arbeta både i grupp och självständigt samt har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Din ambitionsnivå är hög med en positiv attityd och inställning.

Din erfarenhet bör vara:
• God elteknisk kompetens – att kunna följa ett elschema för att felsöka är ett krav
• God planeringsförmåga
• Naturligt driv & målmedveten
• Redan etablerad & utbildad storkökstekniker är en merit men inget krav

Placeringsort – Jönköping då vi söker flera tekniker.
Arbetstid – 07:30 -16:00

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Jonas Ivarsson. Urval av ansökningar sker löpande så vi ser gärna att du sänder din intresseanmälan inom kort till jonas.ivarsson@birdroads.se eller till:
EMP Storkök AB
Box 1087
262 22 ÄNGELHOLM

KONTAKT

MALMÖ Stenbärsgatan 4  •  212 31  •  040 - 22 11 33
HELSINGBORG Vasatorpsvägen 1  •  254 57  •  042 - 450 71 50
ÄNGELHOLM Box 1087, 262 22 • Lärkgatan 5A, 262 32  •  0431 - 44 58 70
KRISTIANSTAD Industrigatan 50  •  291 36  •  044 - 781 87 70
JÖNKÖPING Fordonsvägen 17  •  553 02  •  036 - 777 93 30
VÄXJÖ 0470 - 76 48 70

EMP STORKÖK AB

EMP Storkök är ett av sex företag i Sverige som är auktoriserad Excellencepartner till Electrolux Professional. Vi är experter på att förbättra våra kunders verksamheter och är verksamma i Skåne, Blekinge, Kronoberg, Jönköping och Kalmar län.

Electrolux storkök

Anmälan nyhetsbrev

*Jag godkänner EMP Storköks personuppgiftspolicy