EMP Storkök i Jönköping söker en teknisk och affärsmässig säljare

Har du ett brinnande intresse för ny teknik och problemlösning och goda kunskaper inom avancerad försäljning? EMP Storkök är inne i en expansiv fas och söker nu en affärsmässig och självgående person till rollen som säljare. Låter det som ett jobb för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Den här rekryteringen är ett samarbete mellan EMP Storkök och Experis. Du kommer att bli anställd hos EMP Storkök.

Att jobba som säljare på EMP Storkök

I rollen som utesäljare hos EMP Storkök kommer du att sälja hela vårt produkt- och tjänsteutbud och ansvarar för att utveckla och stärka affärsrelationerna med såväl befintliga som nya kunder. Ditt kundsegment kommer att vara allt från kommuner till restauranger och krogar. Med stort engagemang och kreativitet identifierar och söker du upp potentiella projekt hos befintliga och nya kunder. Du driver affären självständigt och arbetar operativt i hela försäljningsprocessen. Du ansvarar för att nå dina personliga säljmål Du utgår från vårt kontor i Jönköping men ditt distrikt omfattar hela Småland.

Är du rätt för tjänsten?

Tjänsten passar dig som är ambitiös och självgående i din yrkesroll och som drivs av möjligheten att få lära dig nya saker och att få jobba med utmanande och långsiktiga projekt. Vidare är du en orädd och kreativ person som har ett genuint intresse för ny teknik och problemlösning. Dessutom har du erfarenhet av komplex försäljning. Sist men inte minst är du en orädd person som vill utvecklas i din roll som säljare.

I övrigt söker vi dig som:
har dokumenterad erfarenhet inom B2B-försäljning ute på fältet
brinner för försäljning och kundvård
är van vid att ansvara för försäljning till storkunder
har god teknisk förståelse
har du jobbat med storköksförsäljning är det meriterande

EMP Storkök är ett expansivt företag med kompetenta och prestigelösa medarbetare där det är högt i tak. Vi inspirerar varandra till att göra ett bra jobb och delar gärna med oss av vår kunskap. Vi jobbar mycket med frihet under ansvar och har kul på jobbet.

I den här rekryteringen samarbetar EMP Storkök med Experis. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Svensson, Experis, 0703-48 9266, linda.svensson@se.experis.com.Vi ser fram emot att höra från dig Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Sök tjänsten i dag!

KONTAKT

MALMÖ Stenbärsgatan 4  •  212 31  •  040 - 22 11 33
HELSINGBORG Vasatorpsvägen 1  •  254 57  •  042 - 450 71 50
ÄNGELHOLM Box 1087, 262 22 • Lärkgatan 5A, 262 32  •  0431 - 44 58 70
KRISTIANSTAD Industrigatan 50  •  291 36  •  044 - 781 87 70
JÖNKÖPING Fordonsvägen 17  •  553 02  •  036 - 777 93 30
VÄXJÖ 0470 - 76 48 70

EMP STORKÖK AB

EMP Storkök är ett av sex företag i Sverige som är auktoriserad Excellencepartner till Electrolux Professional. Vi är experter på att förbättra våra kunders verksamheter och är verksamma i Skåne, Blekinge, Kronoberg, Jönköping och Kalmar län.

Electrolux storkök

Anmälan nyhetsbrev

*Jag godkänner EMP Storköks personuppgiftspolicy