Ny VD för EMP Storkök

Den första november tillträdde Patrik Linné som VD för EMP Storkök AB. Patrik kommer närmast från mätteknikföretaget Exova (Element) Metech. Några av hans uppgifter blir att utifrån EMP Storköks tillväxtstrategi stärka kund-upplevelsen och att fortsätta utveckla arbetet mot att bli marknadens attraktivaste arbetsgivare. Patrik Linné började sin karriär i Electroluxkoncernen men har sedan dess skaffat sig en gedigen bakgrund från ledande befattningar i olika tjänsteföretag och har lett tvärfunktionella säljteam i svenska och nordiska affärsmiljöer.

”Vår gemensamma övertygelse är att kompetenta medarbetare som trivs är fundamentet i alla framgångsrika verksamheter. Kombinerar man det med innovativa och användarvänliga produkter skapar vi ett värde för våra kunder som få andra kan konkurrera med. Patrik har värdefulla erfarenheter från arbete på konkurrensutsatta marknader som kommer att bidra till vår fortsatta utveckling”, säger styrelseordförande Jonas Ivarsson.

Patrik Linné efterträder Mats Paulsson som övergår till en roll som Senior Advisor och styrelseledamot.

”Efter att ha jobbat hårt med bolaget sedan starten för 15 år sen, från enmansföretaget till att idag vara en ledande storköksleverantör i södra Sverige känns det mycket inspirerande att nu kunna ta nästa strategiskt viktiga steg som kommer ta företaget till en helt ny nivå”, säger Ägaren Mats Paulsson.

Kontakt
Jonas Ivarsson, styrelseordförande i EMP Storkök AB
Telefon: 0733-667572
E-post: jonas.ivarsson@birdroads.se


EMP Storkök erbjuder projektering, försäljning, service och underhåll samt utbildning till restauranger, hotell, sjukhus, skolor, förskolor, äldreboende, personalrestauranger, konferensanläggningar, fast-food restauranger, samt pubar och barer. Företaget grundades 2003 i Ängelholm och har 18 anställda. EMP Storkök AB är även auktoriserad servicepartner till Electrolux Professional och teknikerna utbildas och certifieras kontinuerligt av Electrolux.

KONTAKT

MALMÖ Stenbärsgatan 4  •  212 31  •  040 - 22 11 33
HELSINGBORG Vasatorpsvägen 1  •  254 57  •  042 - 450 71 50
ÄNGELHOLM Box 1087, 262 22 • Lärkgatan 5A, 262 32  •  0431 - 44 58 70
KRISTIANSTAD Industrigatan 50  •  291 36  •  044 - 781 87 70
JÖNKÖPING Fordonsvägen 17  •  553 02  •  036 - 777 93 30
VÄXJÖ 0470 - 76 48 70

EMP STORKÖK AB

EMP Storkök är ett av sex företag i Sverige som är auktoriserad Excellencepartner till Electrolux Professional. Vi är experter på att förbättra våra kunders verksamheter och är verksamma i Skåne, Blekinge, Kronoberg, Jönköping och Kalmar län.

Electrolux storkök

Anmälan nyhetsbrev

*Jag godkänner EMP Storköks personuppgiftspolicy